Menu

We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

CONTACT

Va stam la dispozitie pentru orice detalii sau nelamuriri ale serviciilor oferite!

Despre Noi

In decursul anilor , am dovedit ca putem concura cu marile firme de Marketing Online din Romania . Cu timpul , firma noastra a implementat noi structuri care au ajutat la etapele revolutionare ale Marketing-ului Online . Avem la dispozitie o echipa dinamica , reprezentativa , aceasta vrand ca orice dorinta a clientului sa fie satisfacuta prin orice metoda de  Marketing online.

Avem o experienta vasta in serviciile de marketing. Punctualitatea si respectul clientilor este un atu cu care echipa noastra se mandreste . Termenul de executie este intotdeauna respectat iar clientii vor fi intotdeauna pe primul loc !

Principiul nostru de baza este bazat pe increderea si abilitatile de care dam dovada ! Noi suntem multumiti doar cand clientii sunt multumiti !

Telefon: 0770.627.742

Email: info@publimarket-it.ro

Site: https://publimarket-it.ro

Sediu PUBLIMARKET IT SRL:
Judeţ BUCURESTI
Localitate/Sector SECTORUL 2
Adresă STR. MIHAI EMINESCU 216 E

Nume firmă: PUBLIMARKET IT SRL

Cod Unic de Înregistrare: 40113629

Nr. Înmatriculare: J40/15984/2018

Actualizare importanta: ca masura de precautie pentru a proteja sanatatea angajatilor si clientilor nostri, in contextul epidemiei de COVID-19, se suspenda activitatea la sediul firmei. Ne continuam activitatea remote si va stam la dispozitie. Ne puteti contacta in continuare prin intermediul telefoanelor de asistanta de pe site, pe email sau prin intermediul formularului de pe pagina de Contact. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri si apreciem rabdarea dvs. Acest mesaj va fi actualizat atunci cand apar schimbari.