Menu

We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

Seo Organic

Publi Market

Ce este seo?

Optimizare

Optimizarea SEO este arta și știința de a obține trafic “gratuit” (organic) din motoarele de căutare. Este o industrie ce se schimbă constant, iar poziționarea pe paginile de rezultate se bazează pe semnalele de relevanță și autoritate pe care le transmite un site pe anumite cuvinte cheie.

SEO

SEO vine din limba engleză și înseamnă “Search Engine Optimization“, adică optimizarea pentru motoarele de căutare.

Motoare de cautare

Cele mai folosite motoare de căutare, în ordinea cotei de piață, sunt Google, Bing, Yahoo și Yandex. Google domină clar industria, având 90% din cota de piață. În 2017 înregistrează vânzări în valoare de 109.65 de miliarde de dolari. Google este liderul absolut când vine vorba de motoare de căutare, atât din punct de vedere economic, cât și tehnologic.

Informatii

Optimizarea SEO

Este in acest moment singura modalitate prin care poti fi prezent in cea mai ravnita, eficienta si onoranta locatie publicitara din lume – prima pagina Google! Bineinteles, ca sa ajungi aici este nevoie de multa munca, determinare, creativitate, cunostinte – atat tehnice cat si de business, intr-un cuvant de o campanie de promovare SEO profesionista. Sunt doua variante prin care poti obtine acest lucru: fie apelezi la o agentie specializata in oferirea de Servicii SEO de calitate, fie devii autodidact si incerci sa reusesti de unul singur.

Procesul de optmimizare

Motoarele de cautare precum Google, Bing, Yandex si altele au ajuns in prezent sa proceseze pe de o parte, miliarde de cautari ale utilizatorilor de internet in fiecare zi, iar de cealalta parte sa caute si sa identifice intr-o baza de date gigant raspunsuri relevante la query-ile acestora.

Oportunitatea inceperii unui proces SEO

Piata online din Romania depaseste record dupa record in fiecare an. Numarul celor conectati la internet este in crestere, numarul celor care folosesc internetul pentru a se informa sau pentru a face cumparaturi online atinge noi cote. Aproape orice produs sau serviciu este acum tranzactionat online. Cu aproape 15 milioane de oameni conectati la internet coroborat cu faptul ca din acestia nu depasesc prima pagina Google atunci cand navigheaza pe internet, intelegem cat de important este procesul de Optimizare SEO.

AVANTAJE

Investiție profitabilă pe termen lung

Deși Google devine mai inteligent pe zi ce trece, iar multe din metodele care mergeau în urmă cu câțiva ani sunt acum inutile, sau chiar dăunătoare, SEO nu va dispărea nicăieri prea curând. Dimpotrivă, acesta va fi mai puternic ca niciodată, însă va căpăta altă dimensiune.

Optimizarea SEO = Optimizarea UX

Noul algoritm bazat pe machine learning numit Rankbrain a determinat sporirea importanței factorilor ce țin de UX (user experience) cum ar fi timpul petrecut pe site, relevanța cuvintelor cheie pentru utilizator, viteza siteului, ușurința de citire a textului, lungimea conținutului și alți factori ce țin de user experience.

Statistici

Keyword Research & Analiza Business

Analiza Competiției

Monitorizarea Campaniei SEO

Link-Building

Noi suntem cea mai buna alegere pentru afacerea ta online !

Actualizare importanta: ca masura de precautie pentru a proteja sanatatea angajatilor si clientilor nostri, in contextul epidemiei de COVID-19, se suspenda activitatea la sediul firmei. Ne continuam activitatea remote si va stam la dispozitie. Ne puteti contacta in continuare prin intermediul telefoanelor de asistanta de pe site, pe email sau prin intermediul formularului de pe pagina de Contact. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri si apreciem rabdarea dvs. Acest mesaj va fi actualizat atunci cand apar schimbari.