Menu

We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

Magazin Online

Informatii

Vrei să îți muți afacerea în spațiul virtual? Vrei să îți duci afacerea la nivelul urmator? Realizezi că ai nevoie de un magazin online? Iată principalele funcționalități ale unui magazin online realizat de compania noastră.

Ce oferim:

Realizare panou administrare al magazinului online
Panoul de administrare vă oferă posibilitatea în site-ul magazinului online pe care îl creăm să adaugați, să ștergeți sau să modificati textele și imaginile produselor din magazinul dvs. online pe care îl realizăm fără să necesite cunoștințe de programare din partea dvs.

Crearea sablonului interactiv

Realizarea acestuia oferă vizitatorilor posibilitatea de a naviga în magazinul online de pe orice dispozitiv, fie el PC, laptop, tabletă sau smartphone, web site-ul magazinului online fiind optimizat pentru fiecare în parte.

Produse/Categorii nelimitate

Acum puteți să vindeți orice în cadrul magazinului online. Nu aveți limita de produse sau categorii! Puteți adăuga câte produse și categorii doriți!

Filtru produse

Această funcție ajută clienții în selectarea produselor, din magazinul online, după criteriile dorite astfel să găsească ceea ce caută mult mai ușor.

VERIFICARE PRET

Completati campurile de mai jos pentru verificare

Suport

Telefonic cât și prin e-mail vă stăm la dispoziție pt. rezolvarea eventualelor problemelor ce au legătură cu magazinul online în timp util. Acest serviciu necesar magazinului online este gratuit timp de 12 luni de la finalizarea magazinului, sau dacă aveți un contract de mentenanță ce vizează magazinul online.

Postează mereu ultimele noutăți în această rubrică a magazinului online, perioada de reduceri pe care dorești să le aduci în atenția clienților, pe pagina de start a magazinului online, facilitând astfel accesul la informație. În plus, în acest mod clienții fideli vor putea urmări produsele noi, fără a fi necesară navigarea prin stocul complet al magazinului tău online.

Realizăm o pagină web unde veți avea posibilitatea din panoul de administrare al magazinului online să încărcați un număr nelimitat de imagini în site, astfel vizitatorii să le poată vizualiza în rubrica galerie foto din cadrul web site-ului magazinului online.

Publi Market

Pagina de contact

Această pagină va conține informații despre compania dumneavoastră, date de contact, program de lucru, formular de contact astfel vizitatorii să vă poată contacta.

Realizarea și configurarea mail-uri pt. Magazinul online creat

Vom crea adresele de e-mail necesare pt. magazinul online (ex.: office@magazin-online.ro etc), astfel să puteți ține legătura mai ușor cu clienții dvs. la un nivel profesional, ele putând fi accesate atât din browser cât și din Outlook (inclusiv pe mobil).

Oferă reduceri, transport gratuit și premii de fidelitate

Oamenii sunt atrași, în marea majoritate de reduceri, însă unii sunt interesați de transportul gratuit al produselor, sau de oferirea premiilor de fidelitate. O mulțime de oameni, în perioadele de reduceri, cumpără cu ușurință orice produs din magazinul online care este la preț redus.

Actualizare importanta: ca masura de precautie pentru a proteja sanatatea angajatilor si clientilor nostri, in contextul epidemiei de COVID-19, se suspenda activitatea la sediul firmei. Ne continuam activitatea remote si va stam la dispozitie. Ne puteti contacta in continuare prin intermediul telefoanelor de asistanta de pe site, pe email sau prin intermediul formularului de pe pagina de Contact. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri si apreciem rabdarea dvs. Acest mesaj va fi actualizat atunci cand apar schimbari.