Menu

We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

Web Design

Crearea unui site impreuna cu un web design profesional pentru compania ta este doar primul pas in crearea prezentei online. De asemenea site-ul tau este prima impresie pentru potentiali clienti ce vor fi interesati de produsele sau serviciile oferite. Acesta trebuie actualizat si imbunatatit in mod regulat pentru a-i mentine relevanta pentru clienti.

Redesign? Facelift?

Redesign site

Daca ai un site vechi si ai nevoie de un design responsive sau de o migrare site, echipa noastra este pregatita pentru un plan care va face procesul de redesign lin si rapid pe tot parcursul derularii.

De ce aveti nevoie de un redesign?

Site-ul web este ca o extensie a afacerii tale. Pentru multi clienti, site-ul web este primul punct de contact cu compania ta. Acesta trebuie actualizat si imbunatatit in mod regulat pentru a-i mentine relevanta pentru clienti.

Servicii Redesign Site

Va oferim o multime de posibilitati de site redesign, astfel incat sa puteti transforma site-ul sa aduca plus valoare companiei.
Servicii web complete de redesign site web, impreuna cu intretinerea si actualizarile pentru site-ul tau pe tot parcursul anului.
Optimizare SEO si analiza a continutului.

Motiv

Motivul pentru care serviciile de redesign site sunt atat de importante pentru afacerile moderne – acestea va pastrează aspectul elegant, modern si actualizat. Cand aveti nevoie sa reproiectati un site web, poti maximiza cu adevarat potentialul marcii tale. Daca v-ati intrebat vreodata de ce ar trebui sa reproiectați un site web, acesta este raspunsul – pentru a-ti dezvolta afacerea.

Suntem buni si la

Web Design

Construim site-uri cu scopul explicit de a spijini vanzarile si eforturile de marketing. Solutiile noastre web sunt unice si inovatoare acordand prioritate conceptului si a identitatii vizuale.

Business Marketing

Scopul promovarii online este acela de a propulsa pagina web in varful ierarhiei Google. Aceasta modalitate poate reprezenta rampa de lansare pentru cresterea profitului si dezvoltarea companiei tale.

Mobil

Compania dvs. are un site web optimizat pentru mobil (smartphone) si tableta?
Indiferent de raspuns, clientii dumneavoastra sunt deja acolo.
Un site optimizat pentru dispozitivele mobile va ajuta firma dumneavoastra sa intre in contact cu clientii ce utilizeaza din ce in ce mai mult internetul de pe mobil sau de pe tableta si sa genereze mai multe vanzari.

Aptitudini

Noi suntem cea mai buna alegere pentru afacerea ta online !

Actualizare importanta: ca masura de precautie pentru a proteja sanatatea angajatilor si clientilor nostri, in contextul epidemiei de COVID-19, se suspenda activitatea la sediul firmei. Ne continuam activitatea remote si va stam la dispozitie. Ne puteti contacta in continuare prin intermediul telefoanelor de asistanta de pe site, pe email sau prin intermediul formularului de pe pagina de Contact. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri si apreciem rabdarea dvs. Acest mesaj va fi actualizat atunci cand apar schimbari.